Kadınlar Ligi Lig Fikstürü çekimi Türkiye Voleybol Federasyonu'nda gerçekleştirildi. Yapılan fikstür çekimi sonrası takımların mücadele edeceği gruplar ve liglerin başlama tarihi belli oldu.
 
Zonguldak'ı temsil edecek olan DSİ Spor yeni sezonda 10.grupta yer alacak.
7 takımın bulunduğu grupta Bilecik Belediyesi,Bozüyük Belediye Eğitim spor,Düzce Voleybol,Eskişehir Tepebaşı Gençlik,Karabük Gençlik Spor,Sakarya Voleybol ve Zonguldak DSİ Spor bulunuyor.

Temsilcimiz  ilk müsabakasında 22 Ekim 2023 Pazar günüdeplasmanda Bilecik Belediyespor ile karşılaşacak. 22 Ekim 2023 Pazar günü başlayacak olan lig 04 Şubat 2024 Pazar günü sona erecek. 16 Grubun ilk iki sırayı alan toplam 32.Takım Play -offa kalacak ve grubunta son sırayı alan takım mahalli lige düşecek.
YAZICI SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı yaptığı yola DSİ Spor olarak devam edeceklerini belirterek açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"İki sezon takımımıza inanılmaz destek vererek takımımızı başarıdan başarıya koşturan Zonguldak  MFA Maske’nin sahipleri, iş adamı Fatih Furtun ve Murat Uzun’a ve MFA ailesine şahsım, kulübümüz ve ilimiz adına teşekkürü bir borç bilirim. Yıllardır spora , gençlerimize ve çocuklarımız hizmet veren kulübümüz, bu  yılda aynı amaç ile liglerde mücadele edecektir. Zonguldak halkı hafta sonu keyfini Basketbol takımımız ve Voleybol takımlarımızın mücadelelerini izleyerek geçireceklerdir. Yeni sezon için destekleriniz bekleyeceğimiz ve  görüşeceğimiz bazı kurum ve sponsor firmalar neticesinde mütevazi bir kadro ile ilimizi temsil etmeye devam edeceğiz. Grubumuzda mücadele edecek tüm takımlara ve ayrıca ilimizin Basketbol takımı Zonguldakspor Basket 67 takımımıza yeni sezonda başarılar dilerim "dedi.
Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz