Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın, " Zaimoğlu daha düne kadar partimize şu köşede el pençe divan dururdu" sözlerine ve o sözleri ilişkin yayınladığı fotoğrafa açıklık getirdi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın yalan söylediğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu şunları ifade etti:

"İSMİN YALAN OLDUĞUNU ÇAĞLAYAN KENDİSİ Dİ BİLİYOR"

"AK Parti İl Başkan Vekili Sayın Mustafa Çağlayan şu anda yalan konuşuyor. Siyaseten seviyeden bahsediyor. Seviyeden bahseden insan yalan konuşmaz. Yalan  Müslüman inancına göre de çok büyük bir günahtır biliyorsunuz. Benim AKP'de sıra beklediğim o resim olarak servis ettiği haberin yalan olduğunu kendisi de biliyor. Şu anda belediye başkanı olan Sayın Dr.Selim Alan da bunu biliyor. O adaylık noktasında benim hemşehrim ve akrabam olan Sinan Toprak'a orada bir ağabeylik noktasında yardım istemiştik. Yanında bulunmuştum. Bu haberi sanki bir yerlere girecekmiş gibi bir şey yapıyor. Yalan söylüyor.

"KİM YALAN SÖYLÜYORSA ALLAH'IN BELASINI VERSİN"

 Cenabı Allah kim yalan söylüyorsa Allah cezasını versin Kim yalan konuşuyorsa Allah cezasını versin. Çıksın Zonguldak Belediye Başkanı şu anda Dr.Selim Alan. Desin ki Osman Zaimoğlu bu fotoğrafta belediye meclisi için veya bilmem ne için sıra bekliyordu. Çıksın belediye Adayı adayı olan Sinan Toprak o zaman şimdi meclis üyesidir. Desin ki Osman Zaimoğlu burada sıra bekliyordu bir yerlere girmek için. 
"SELİM ALAN VE SİNAN TOPRAK'A SORUN"

Bir kere şerefi, haysiyeti olan insan Selim Alan anlatır. Benim söylememe bunun cevap vermeme gerek yok. Lafı güzar bu. Acizliğin ifadesi, bitmişliğin ifadesi. Nerelerden vazife çıkartırımın ifadesi? Yine Şerefi ve haysiyeti olan Sinan Toprak çıkar doğruyu anlatır. Benim Ben bu noktada bir bu resimle alakalı 5 sene önceki resmi. Acizliğinden orada benim arkadaşım, komşum, hemşerim olan bir insana yardım için gittiğim bir resmi siyaseten kullanmaya çalışan siyasi seviyeden diyecek en son insandır."

Mustafa Çağlayan: Osman Zaimoğlu'nun tam şu köşede el pençe durduğu günleri hatırlıyorum! Mustafa Çağlayan: Osman Zaimoğlu'nun tam şu köşede el pençe durduğu günleri hatırlıyorum!

Kaynak: Ercan Demir