Deplasmanlı  Bölgesel  Lig’de  mücadele  edecek  olan  Kdz. Ereğli Belediyespor’u yeni sezonda  çalıştıracak  teknik adam belli  oldu.
Zonguldak Kömürspor'u 3. lige çıkartmayı başaran tecrübeli teknik adam Cahit Terzi, Kdz. Ereğli Belediyespor ile anlaşma sağladı. Terzi, 1998-1999 sezonunda da Kdz. Ereğli Belediyespor'da görev yapmıştı.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan  Kdz. Ereğli Belediyespor, tecrübeli teknik direktör Cahit Terzi ile anlaştı. Geçmişte Zonguldak Kömürspor ve  Orduspor’u 3. Lige çıkartan, Kilimli Belediyespor,Kdz. Ereğli Belediyespor,Çaycumaspor, Zonguldakspor, Güzelorduspor, Sultangazispor ve geçtiğimiz sezon Görükle İpekspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Cahit Terzi, yeni sezonda  Kdz.Ereğli Belediyespor’un başarısı için mücadele edecek.

Yarın resmi imzayı atacak olan Terzi, Zonguldak Kömürspor'u Bölgesel Amatör Lig'ten 3. Lig'e çıkartmayı başarmıştı. Ereğli Belediyespor yönetimi yeni teknik direktörlerini açıklayan mesajında şu ifadeleri kullandı;
"Takımımızın yeni Teknik Direktörü Cahit Terzi oldu. Yönetim kurulumuz tecrübeli teknik adamla her konuda anlaştı. Cahit Terzi önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atarak görevine başlayacaktır." 
ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
Duygularını dile getiren Cahit Terzi ise Kdz.Ereğli Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek  şu ifadeye yer verdi” Yeni sezon için Kdz.Ereğli  Belediyespor ile anlaşmaya vardım. Bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. İnşallah bu yolun sonu Şampiyonluk olur. Ben her iki  taraf için hayırlı olması temennisinde bulunuyorum”
Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz