Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Genel Kurulu yapıldı.
İstanbul' da gerçekleştirilen Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Genel Kurulu'na,  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir'de katıldı.
Demir; "Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Genel Kurulu; Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan,Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan, KKTC iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti.
Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliğine üye tüm ülkelerin önergesi ve desteğiyle yeniden " Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanlığı " na seçilen TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu; 'Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan,Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan, KKTC iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Genel Kurulu’nu İstanbul’da gerçekleştirdik. Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanlığına yeniden seçildim. Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanlığına üye tüm ülkelerin önergesi ve desteğiyle seçildim. Şahsıma gösterdikleri güven ve teveccüh için teşekkür ederim. Allah hayırlı faaliyetlerde bulunmayı nasip etsin" dedi.


Haber: Seda Fidan

Editör: Oğulcan Öz