-ÖZEL HABER-

Her şey Şenol Demir’in istifasından sonra  başladı. Geçtiğimiz hafta oynanan Vanspor  maçını son 5 dakikada yediği 2 golle kaybeden Zonguldak Kömürspor’ta Teknik Direktör  Şenol  Demir, görevinden istifa etti.
Yönetim kurulu Demir’i bırakmak istemedi. Ancak Şenol Demir  kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu belirterek  ayrıldı.
AFACAN ŞOKU YAŞANDI
Zonguldak Kömürspor yönetimi  yeni bir hoca  için çeşitli isimlerle görüştü. Takımı geçmişte de çalıştıran Serkan Afacan ile anlaşmaya  varıldı. Pazartesi gecesi şehre gelen Afacan, Salı- Çarşamba- Perşembe olmak üzere 3 gün takımla birlite  antrenmanlara çıktı.
Afacan gayet istekli görünürken takımın ligde  kalacağını, arada  çok farkın olmadığını söylüyordu.
 Ne olduysa  dün akşam oldu.
BAŞKAN’DAN AFACAN AÇIKLAMASI
 Serkan Afacan Perşembe günü yapılan  antrenman sonrası akşam saatlerinde ani bir kararla  görevini  bırakarak yardımcıları ile birlikte ayrıldı. Bu gelişme  yönetim kurulu üyeleri dahil şehirde şok etkisi yarattı.
Zonguldak Kömrüspor A.Ş Başkanı  Hakan Hürfiki, Afacan’ın ayrılığı ile ilgili sorduğumuz soruya  cevap verdi.Bu ayrılığın tamamen hocanın kendi kararı  doğrultusunda gerekleştiğini ifade eden Hürfikin şunları söyledi” Serkan  Afacan ile  her konuda anlaşmıştık. Aramızda maddi acıdan bir  sorun yoktu.  
Perşembe günü  sabah idmanında birlikteydik. Her şey normaldi. Akşam bir telefon geldi. Bıraktığını  öğrendik. Neden böyle bir karar aldığını sorduğumuzda  takım ve şartlar  hakkında  kendisine göre bazı  şeyler söyledi. Katkı                                   veremeyeceğini söyledi.Tabi  başka şeylerde konuştuk.Ayrılığı tamamen kendi kararı sonrası gerçekleşti. ” Dedi
 

Kaynak: Ercan Aygün