CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural ve partililer Zonguldak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayar'ı ziyaret etti.
Tahsin Erdem ve Devrim Dural berber ve kuaför esnaflarınım sorunlarını dinledi.
TAHSİN ERDEM: PROJELERİMİ AÇIKLAYACAĞIM

Zonguldak için çok güzel projeler hazırladığını ve önümüzdeki kısa bir sürede projelerini açıklayacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem şunları söyledi;

"Zonguldak'ta neler yapacağımızı konusunda projelerimizden bahsediyoruz. Çok yakında proje lansmanımız da yapılacak. Özellikle sosyal belediyecilik anlamında indirim koşullarında  ekonomik anlamda zorluk çeken bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Hepsine mutlaka elimiz değecek. Onlar için sosyal belediyemiz anlamında günlük hayatta katma değer yaratabilecek onları sürekli yardıma muhtaç konumundan çıkararak bir r katma değer üretecek seviyeye getireceğiz. Bu anlamda değerli projelerimiz var. Emeklilerimiz için çok güzel projelerimiz var. Yeni doğan bebeklerimiz için özellikle yardıma muhtaç aileler için yani ekonomik zorluk çeken aileler için çok harika projelerimiz var. Genel manada bunları söylüyoruz. Zaten çok yakında çok yakında proje lansmanımız da olacak. Mesela kreş  projelerimiz var. Böyle sosyal sorumluluk, huzur, huzurevi projemiz var. Bunlardan bahsediyoruz. Daha  çok güzel projelerimizi kamuoyuna yakında paylaşacağız. 

“MADEM Kİ BELEDİYENİN BU KADAR İMKANI VARDI BİR GÜNDE MİTİNG ALANINI BU KADAR DÜZENLEYEBİLDİ DE NİYE DİĞER YERLERDE BUNU YAPMADI?”

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem,
Yeni miting alanı ile ilgili olarak, "Tartışacak bir şey yok yani. Cumhurbaşkanımız geldi orada bir ı miting yaptı, toplantı yaptı. Yani ı Zonguldaklılar cumhurbaşkanımızı kucakladı, karşıladı. Bugün de tartışılacak bir şey yok. Herhalde  şunun içindir. Yani birçok hizmet bekleyen, yapımı, yapılmamış bozuk asfaltlar çöken yollar varken mesela bu kadar kabiliyetli işler üretebiliyor demek ki bir günde koskoca bir alanı düzenleyebildi. Bence tartışılması gereken bu. Aslında bunu ıskalıyoruz. Onun dışında miting alanı diye kalmayacak bildiğim kadarıyla. Benim de öğrendiğim kadarıyla. Sadece geçici bir düzenleme yapıldı ve bu da gayet normal bir şey" ifadesini kullandı.

CHP İl Başkanı Devrim Dural da seçim çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirterek şunları ifade etti;

"Tabii ki imkan bulabildiğimiz sürece seçim ofisi sayımızı da arttırabiliriz. Ama bizim çalışmalarımız daha çok seçim ofisi bazında değil. Ev ev, kapı kapı, mahalle mahalle, bütün halkımıza, insanlarımıza dokunmanın ötesine geçerek onların sorunlarını, sıkıntılarını, mutluluklarını onlarla birebir yaşayarak yürüttüğümüz bir seçim çalışmasından bahsedebiliriz. Sadece böyle görüntüyle, görsellikle olan bir seçim çalışmasının çok faydalı olmadığını halkın, en ince düşüncelerine hitap ederek onlarla yol yürüyerek onların sorunlarını, sıkıntılarına daha fazla hakim olabildiğimizi görüyoruz. Bugün de Mehmet Bayar Başkan'ımı ve yönetimini Zonguldak'ın değerli esnafları, Kuaförler Odası'nı bugün ziyaret ettik. Burada da erkek ve kadın kuaförlerimizin haftalık tatil zamanlarıyla alakalı konuşmalarımız oldu ve Zonguldak Belediyesi toplumun her kesimine nüfuz edecekken veya toplumun her kesimine bir şekilde fayda getireceğini burada Mehmet Başkanıma  ve ekibine de burada izah ediyoruz, anlatıyoruz. Zonguldak Belediyesi Zonguldak'ta ki yaşayan insanların derdine her zaman için derman olmaya hazırız"

Berber ve kuaförleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayraktar ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Ercan Demir