9 şehidimizin yasını tuttuklarını belirten Şehit Aileler Derneği Başkanı Yorulmaz, 1999'da PKK lideri Öcalan için verilen idam kararının halen uygulanmadığını ve bu kararın da  uygulanması gerektiğini söyledi.

Polisimize, askerimize, vatandaşımıza kurşun sıkanların bir an evvel idamından başka bir şey istemediklerini ifade eden Şehit aileler Derneği Başkanı Mustafa Yorulnaz şunları söyledi:

''TERÖRÜN AYAKLARI MECLİSTE PKK MİLLETVEKİLLERİNE HALA MAAŞ VERİLİYOR YAZIKLAR OLSUN''

"Bundan önce de biliyorsunuz iki hafta evvel de şehidimiz geldi. Şimdi de 9 tane şehidimiz geldi. Ben bir an evvel Büyük Millet Meclisinden 199 yılında  PKK lideri Abdullah Öcalan için  verilen idam kararının uygulanmasını istiyorum. Uygulanmadığı müddetçe bu terör devam eder. 

Terörün ayakları mecliste ve mecliste olduğu müddetçe asgari bu terör bitmez. PKK'nın milletvekillerine maaş veriyorlar. Yazıklar olsun. 

''İDAM OLMAZSA TERÖR DEVAM EDER''

Biz bir an evvel idam istiyoruz. Çünkü bu idam gerçekleşmezse bu terör devam eder. Bunların ayaklarını kesmek lazım.
Koskoca bir ada göstermişiz oradan da emir veriyor. Kimdir bunlar? Türkiye Cumhuriyeti'nin ihtiyacı yok.  Allah'tan Atatürk'ümüz bu temeli atmış. Bu temelin mozaiklerini yakmış. Bu mozaikleri bozmadan bu ülke gerekiyorsa bütün Türk milleti yani millet altı yüz milletvekili genelinde hepsi asgari ücretle çalışsın. Bir senede kimseye minnet etmez. Biz hiçbir devlete borçlu da değiliz. Borcumuz da almaz. Terör suçlarını idam mı istiyorsunuz? Bir an evvel idam olması lazım. Polisimize, askerimize, sade vatandaşımıza kurşun sıkanların bir an evvel idamını istiyorum. Başka bir şey istemiyoruz devletimizden"

Kaynak: Ercan Demir