Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu  Başkanı Kemal Demir, Süper Ligde mücadele edecek olan Gelikspor’un kulüp Başkanı Resul Cesur ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret etti. Samimi bir ortamda  gerçekleşen ziyarette yakında başlayacak amatör maçlar öncesinde tesislerin son durumu ve spor kulüplerine yapılması düşünülen yardımlar hakkında bilgi alış verisinde bulunuldu.
ASKF Başkanı Kemal Demir,ziyarette  futbol sahalarının son durumu hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e bilgi verdikleri, tespit edilen eksiklerin bir an önce giderilmesi konusunda  görüş bildirdiklerini ifade eti.
Demir, ayrıca yeni sezonda Kulüplere yapılacak yarımlar konusunda da bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getirerek kendilerini samimi bir şekilde karşılaşan ve dinleyen Hakan Yüksel’e teşekkür etti.Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’de  tesislerde hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını, amatör futbolun daha iyi yerlere gelmesi için destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Haber: Ercan Aygün

Editör: Metin Özden