Memurlar ile hükümet arasında gerçekleştirilen 7.dönem toplu iş sözleşmesinde sonuç alınamaması nedeniyle hakem heyetine gidildi.
Memurlarla ilgili son kararı hakem heyeti verecek.
Memur Sen Zonguldak İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, sözleşmenin hakem heyetine gitmesinden üzüntülü olduklarını söyledi.
Hakem heyetinden istedikleri sonuç çıkmadığı takdirde Memur Sen olarak toplanıp karar verileceğini ve her türlü haklarını kullanacaklarını belirten Mehmet Ali Kara şunları söyledi;
"Toplu iş  sözleşme süreci hakem heyetiine kaldı. Hakem heyetinden güzel haberler umut etmek istiyoruz. Toplu iş sözleşmesiyle alakalı şu anda hakem heyetine kaldığı için genel merkezimizden gerekli bilgi sağlanmadığından dolayı sadece taleplerimiz karşılanmadığını söyleyebilirim. Hakem heyeti inşallah  çalışan arkadaşlarımızın haklarının en kısa zamanda değerlendirir. Bizlere de  hayırlı bir şekilde dönerler. 31 Ağustos itibariyle bitmiş olacak inşallah devlet memurları ve emeklilerimizi memnun edecek bir şekilde bir karar alınır.  Memur Sen olarak istediğimi sonuçlar çıkmazsa oturup karar vereceğiz aldığımız hareket edeceğiz ifadesini kullandı."

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz