TFF 2. Lig Beyaz   Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Mustafa Özer, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şubesi’ni ziyaret etti.
TÜFAD yönetim kurulu üyesi olan, Türkiye Futbol Federasyonu’nda görev yapan eski Zonguldakspor takım kaptanlarından Muammer Birdal ve yönetim kurulu üyesi Nihat Ürer  hazır bulunduğu ziyarette hoş sohbetler edildi ve anılar tazelendi.

BAŞARILAR DİLİYORUZ
Mustafa Özer nezdinde  Zonguldak Kömürspor’a başarılar dileyen  Muammer Birdal, herkesin sahip çıkması  gerektiğini  belirterek şunları söyledi; 

"Mustafa hoca ile birlikte yaklaşık 5-6 yıl Türkiye Futbol Federasyon’unda  görev yaptık.İşine ne kadar sahip çıktığını ve ne kadar değer verdiğini bilen biriyim.Mustafa hocaya daha fazla destek verilmelidir.Eğer destek verilirse Mustafa hoca mutlu ve başarılı olur. Mustafa hoca pes etmez . Sonuna kadar destek verilmesinden yanayım. Bizde ona gereken desteği moral, motivasyon olarak veriyoruz. Vermeye devam edeceğiz. Tüm taraftarlar da sahip çıksın.Bu şartlar ve imkanlarda 2. Lig Zonguldak Kömürspor için bir velinimettir. Çünkü çok daha iyi imkanları olan takımlar şu an bu ligde değil.İnşallah Zonguldak Kömürspor tesis sorununu çözüp gerekli ekonomiyi sağlarda önümüzdeki yıllarda daha üst liglerde yer alır. Yeni sezonda Mustafa hocaya ve Zonguldakspor’a başarılar dilerim. Yeni sezon  hayırlı uğurlu olsun”
BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Muammer Birdal ile  geçmişte 5 yıl Türkiye Futbol Federasyonunda birlikte görev yaptığını, Birdal’dan çok şey öğrendiğini  ve örnek aldığını belirten Mustafa Özer ise duygularını şöyle dile getirdi;

Öncelikle beni bağırlarına basan TÜFAD ailesine ve iyi dileklerini ileten Muammer Birdal hocamıza teşekkür ediyorum. Muammer Hocam berim idolümdür. 2011 yılında  Türkiye Futbol Federasyonu’na girdiğimde hem tecrübesi ile, hemde bilgisi ile bana çok şey kattı. TFF’de 5 yıl Eğitim dairesinde ve Milli Takımlarda görev yaptık. Bu düşünceleri için kendisine çok teşekkür  ediyorum. Zonguldak Kömürspor’u en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız”
Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz