Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydınziyaret etti.

Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, ziyarette en büyük sorunumuz olan göç, lobi ve lojistik faaliyetlerinin önemi ile  karar alıcı mekanizmalarda Bölge insanımızın hakettiği yeri alması gibi konularında taleplerini ve düşüncelerini dile getirdiklerini kaydetti .


Tuncay Gençer ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi:

"TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE GÖNÜLLÜ HİZMET" ŞİARIMIZDIR

"Ülkemiz ve Avrupa kapsamında büyük bir temsil gücüne sahip olan, diğerlerine göre değil değerlerine göre hayata bakan Uluslararası Batıkaradeniz Birliği (ANKABİR); İki kardeşin dahi bir araya gelemediği günümüzde, "Türkiye Yüzyılı için ülkemize ve milletimize gönüllü hizmet" şiarı ile her ortamda yedi ilin sesi ve sözü olmaya devam ediyor. Bu mânâda bugünkü durağımız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı oldu. Bakan Yardımcısı Sn Ahmet Aydın ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Sn Oğuz Tuncay Beylere bir nezaket ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilmiştir. ANKABİR Genel Başkanı Tuncay Gençer, Başkanvekili Hasan Kaya, Genel Sekreter Dr Yaşar Okur ile üyelerimiz İsmail Yılmaz, Zeki Tunçkaya, Haydar Çakırtekin, Nizamettin Ören, Yaşar Yıldırım, Fulya Kırımoğlu, Av. İlayda Meray, Tahsin Oğuz, Cemal Kazak ve Sevim Ünal'ın hazır bulunduğu ziyarette; Tuncay Gençer tarafından yöresel ürünler, Hasan Kaya tarafından Çankırı Tuz Lambası ve "Yâren Gözü ile 15 Temmuz Destanı" isimli şiiri, Dr Yaşar Okur tarafından ise "Bürokrasi Sahnesi" isimli kitap hediye edildi. 

Kişisel bakıştan çok, Toplumsal olaylara duyarlı Sohbetimiz; her zaman olduğu gibi Devletimize şehitlik bağı ile bağlı olan bölge insanımızın, Devleti ile daha çok hemhal olması adına neler yapılabileceği, en büyük sorunumuz olan göç probleminin geleceği, lobi ve lojistik faaliyetlerinin önemi,  karar alıcı mekanizmalarda Bölge insanımızın hakettiği yeri alması gerektiği konularında yoğunlaştı. Çalışma hayatındaki barışın sağlanması için Bürokratik temsil de de Adalet sağlanmasının elzem olduğu belirtildi. Bölgemiz adına yapılan özel ve Kamu projelerinin takibi, lobi ve lojistik gayretleri hakkında bilgi verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının geleceğe dair perspektifi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Sn Bakanımıza ve Genel Müdürümüze içten ve içerikli sohbetleri, samimi, samimi niyetli ve nezaketli kabulleri için en içten şükranlarımızı iletmeyi bir borç biliriz."
(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz