Tüm Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Ömer Selim alan ve ayrıca Vali Osman Hacı bektaşoğlu'nda teşekkür ettiklerini belirterek şunları ifade etti;

''TABİİ Kİ BİZ DE EMEKLİLER OLARAK YAPILAN HİZMETLERİ UNUTMAYACAĞIZ''

"Tüm Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi yönetim Kurulu Başkanı olarak Sayın Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Türkiye'nin hiçbir yerinde olmayan Emekli Konağı'nı Zonguldak'ta hizmete açtı. Açılışta Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve emekçi dostu Sayın İl başkanımız Mustafa Çağlayan ve mahalle muhtarlarları vardı. Sayın Ömer Selim Alan, emekli büyüklerimize, dernek başkanlarının teklifi sayın Çağlayan'ın talebi üzerine, lavvar alanı sahasında bahçesi olan emeklerinin oturabileceği, emekli konukebi yapacağını söyledi. Sayın Valimiz ve bizler Sayın Belediye Başkanımıza şimdiden teşekkür ediyoruz dedik. cenabı Allah iyi niyetli insanlara fırsat versin diyorum. 
Emekliler olarak biz de yapılan hizmetleri unutmayacağımızı,  büyükleri olarak yaptıkları her iş için teşekkür ediyoruz.

Türkiye'nin hiçbir yerinde olmayan hizmetleri Zonguldak'ta yapılmasını kendisinden talep ediyoruz. Talebimizi de iyi karşılıyor. Sayın teşkilat başkanı, il başkanımız Mustafa Çağlayan'da bizzat abilerim adına ben konuyu takip edeceğim dedi. 

Başta belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ve teşkilat başkanlarıma, Sayın Valimize şu anda bu saatte teşekkür ediyorum neden?

Bismillah diyeceğiz, başlayacağız. Yani ilkbahara kadar bizim emekliler konağımız açılacak. Emekliler konağının sözü alındı
Emeklerimiz burada ucuza çay kahve içecek tost yiyecek gazete okuyacak televizyon seyredecek satranç oynayacak kaliteli şekilde vakit geçirecekler ve Büyükler olarak ta yapılan hizmetler içinde yetkililere teşekkür edecekler diyorum. Ve tabiki ben şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum ve saygılar sunuyorum "

Kaynak: Ercan Demir