Yeniden Refah Partisi Zonguldak il Başkanı Necdet Sarı, Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişiyle ve hoş sohbetle geçen ziyarette Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı şunları söyledi:

"Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar başkanımıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik, Daha önce Yönetim kurulumuzla gelmek istemiştik ama bugüne nasip oldu. Serdal başkan Dernek çalışmaları hakkında ve önümüzdeki çok önem arz eden yerel seçimler öncesi düşüncelerini alarak fikir alışverişinde bulunduk. Serdal başkanım siyasette ve dernek başkanlığı görevlerini başarı ile yerine getirerek ispat etmiştir. Yerel seçimlerde Karabük'lüler Derneğinin önerisi tavsiyesi ve verecekleri isimler varsa bizler için çok önemli ve değerli olacaktır. Bugün bizleri ağırladığı için kendisine ve Yönetim Kuruluna teşekkür eder başarılar dilerim kendilerinide bekliyoruz" dedi 

Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ise yaptığı konuşmada;

"Zonguldak Yeniden Refah Partisi Zonguldak il Başkanı Değerli Dostumuz Sayın Necdet Sarı başkanım ve kıymetli il Başkan yardımcılarına yönetim kuruluna hoşgeldiniz diyorum.  Değerli ve kıymetli dostumuz sevgili başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başkanımın başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Yerel seçim öncesi bizlere böyle anlamlı bir ziyarette bulunarak Karabüklüler Derneğimize görüş ve düşüncelerini almak hep beraber Zonguldak için ilçe ve beldelerimiz için neler yaparız yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunmak bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmiştir.

Zonguldak'ta dernekler seçimden seçime akla gelen ve destek istenen yerler değildir. Böyle siyasetçilerin ve siyaset yapanların Zonguldak'ta karşılık görmediğini yakından biliyoruz. Yeniden Refah partisi'nin Türkiye siyasetinde ve Zonguldakta ne kadar önemli bir bir yeri olduğunu görüyoruz. Yeni Refah Partisi Zonguldak Karabük'lüler Derneğimize yabancı değil. Aralarında birçok arkadaşımız da  var, onları da görmek bizleri mutlu etmiştir.

Bu istişareler ve fikir alışverişlerimiz devam edecektir. En kısa zamanda Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak iadei ziyarette bulunacağız." dedi.

Ziyarette Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Kocakaya, Dernek Başkan Yardımcısı Pastane Müdürü Orhan Burhan Hamarat, Dernek Başkan Yardımcısı İş insanı Ahmet Kurt, Dernek Başkan Yardımcısı Hoca Nabi Ayyıldız ve Gençlik kolları sorumlusu Sefa Alaca hazır bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi