Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Üniversite Zonguldak Şubesi Başkanı Yiğit Osman Darıcı Zonguldak Bülent Rektörü Prof.Dr.  İsmail Hakkı Özölçer ve ZBEÜ Tp Fakültesi Başhekimi Özcan Pişkin'e düzenli teşvik ödemeleri ve ek mesai ödemeleri için teşekkür etti.

Yiğit Osman Darıcı yaptığı açıklamada,"Sağlık Sen Zonguldak Üniversitesi Şubesi olarak biz Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite Hastanesi'nde çalışanların daima yanında olmaya çalışıyoruz isteklerini taleplerini karşılık vermeye çalışıyoruz. En ufak bir sıkıntı en ufak bir dertleri olduğu zaman hemen idare ile kontak halinde olup idarede olup onların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz.  Buradan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi rektörümüz Sayın profesör doktor İsmail Hakkı özölçer ve ayrıca üniversitemiz tıp Fakültesi başhekimi Özcan Pişkin'e teşvik ödemeleri ve ek mesailerin düzenli ödenmeye başlamasından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

SOSYAL BİR SENDİKACILIK YAPIYORUZ..

Sağlık Sen Zonguldak Üniversite Şubesi Başkanı Yiğit Osman Darıcı yaptığı açıklamada sosyal bir sendikacılık yaptıklarını belirterekr sözlerine şu şekilde devam etti.

"Hani ödemelerin çok çok 
düzenli yapılması hem çok çalışan motivasyonu açısından da çok çok önemli ayriyeten şu anda çok net çalışma şunu da belirtmek isterim Biz üniversitesi  Sağlık Sen Şubesi olarak cidden sosyal bir sendikacılık yapıyoruz. Şu anda kadın kollarımızı kurduk.  işte gençlik kollarımız Kozluk Kent konseyinde bir stant açarak  burdan kazandıkları parayı üyelerimiz adına bağışladılar. Onun dışında gençlik kollarımız Bayram öncesinde onkolojide yatan çocukları birazcık mutlu etmek için oyuncak alıp dağıttılar. O yüzden aslında biz şu anda sosyal bir sendikacılık  yapıyoruz.
Bunun dışında dediğim gibi her zaman üyemizin yanındayız  üyemizin bir sıkıntısı olduğu zaman bize ulaşmaları halinde elimizden geldiği kadar mücadele etmeye hazırız"

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Metin Özden