2020 yılında Zonguldak Kömürspor'lu çalıştıran Teknik Direktör Mustafa Dalcı Kömürspor'dan ayrılarak Ankaragücü'ne gitmişti. Son sezon Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nde görevi yapan Mustafa Dalcı'nın yeni takımı belli oldu.
Kısa bir dönem olsa da yolu Zonguldak Kömürspor'dan  geçen tecrübeli teknik adam Mustafa Dalcı'nın Manisa Futbol Kulübü ile anlaşmaya vardı.
 İmza töreninde konuşan Dalcı, “Manisa Futbol Kulübü’nü hak ettiği yere taşımak için çalışacağız. Hedefimiz Süper Lig olacak” dedi.
Manisa FK'dan koni ile yapılan açıklama şu şekilde'
Manisa Futbol Kulübümüzün sezon sonuna kadar anlaşma sağladığı Teknik Direktör Mustafa Dalcı için imza töreni gerçekleştirdik. Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkanımız Mevlüt Aktan katıldı. İmza töreninde konuşan Yeni Teknik Direktörümüz Mustafa Dalcı, “Projeleri ve hedefleri olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Akademisinden A takımına kadar örnek bir yapılanma var. Manisa Futbol Kulübü’nün başarısı için çok çalışacağız. İkinci yarının başlamasıyla birlikte takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Hedefimiz Süper Lig olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ercan Aygün