TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor eski kulüp  ve onursal Başkanı Sabit Danış, takımın Devrek’te yaptığı kamp çalışmasını ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara başarılar dileyerek tatlı ikramında bulundu. Yönetim kurulu üyesi Adil Dilaver, basın sözcüsü Şükrü Öztürk'ünde hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Başkan Danış birlik beraberlik mesajları vererek başarılar diledi. Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Danış’ın her zaman Zonguldak Kömürspor’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek etti.
“MADDİ MANEVİ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Maddi-Manevi desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade eden Teknik Patron Mustafa Özer şöyle konuştu ;
“Buraya kadar gelip de bize destek olduğunuz için size takımım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Böylesi desteklere çok ihtiyacımız var. Bundan sonra bir kamp dönemi daha geçireceğiz. Bolu’da yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda gerçekten çok desteğe ihtiyacımız var. İyi ki varsınız. İyi ki buraya kadar gelip bizi onurlandırdınız."

“BAŞARIYA TAŞIMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Kaptan Hakan Çevik ise şöyle konuştu;
“Buraya gelip bizlere destek olmanız, bize çok büyük moral oldu. Hocalarımız ve futbolcu arkadaşlarla Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizi inşallah sezon içinde de yanımızda görürüz. Sizin gibi Zonguldak Kömürspor sevdalısı insanlara çok ihtiyacımız var. Sizleri yanımızda görmek bize büyük güç veriyor."

(Haber – Ercan Aygün)