TFF 2. lig Beyaz Grup'ta 3. hafta maçları Pazar günü oynanacak. Kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor 17 Mart Pazar günü saat 14.00'de kendi sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler takımını kunuk edecek. Türkiye Futbol Federasyonu bu maça Aydın Bölgesi B klasman  hakemi Eren Özyemişcioğlu'nu atadı.
Özyemişcioğlu daha önce Zonguldak Kömürspor'un maçlarında 4 kez 4. hakem olarak görev almış. Yarın oynayacak maçta Zonguldak Kömürspor müsabakasında ilk kez orta hakem olarak yönetim sergileyecek.

ZAMAN ZAMAN TARTIŞMALI MAÇLAR YÖNETMİŞ
Eren Özyemişcioğlu'nu biraz araştırdığımızda Google'da zaman zaman yönettiği maçlarda tartışmaları yaşandığı şeklinde haberlerde önümüze çıkıyor.
Şu Anda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Aydın Şubesi Başkanlığı görevini yürüten Eren Özyemişcioğlu,
2006- 2007 yılında aday hakem olarak başlamış.Daha sonra il hakemliği'ne yükselen 37 yaşındaki Özyemişcioğlu'nu
2012-13 sezonunda Bölgesel Amatör Lig ve A2  maçlarında görev yapmaya başladış.
2017-18 sezonunda klasman yükselerek 3. ligde maç yönetmeye başlamış. 2020-21 sezonundan bu yana 2 ligde görev yapıyor. 
Kariyerinde  109 maça çıkmış. Görev yaptığı maçların 47'sini ev sahibi, 37'sini deplasman takımı kazanmış. 25 maçta berabere bitmiş. Görev yaptım müsabakalarda 507 sarı, 17 kırmızı kart göstermiş.
İLK KEZ KÖMÜRSPOR'UN MAÇINDA ORTA HAKEM OLARAK GÖREV YAPACAK
Eren Özyemişcioğlu, Zonguldak Kömürspor'un daha önce oynadığı müsabakalarda 4 kez 4.hakem olarak görev almış. Pazar günü oynanacak maçta ise Zonguldak Kömürspor'un karşılaşmasında ilk kez orta hakem olarak düdük çalacak.
Eren Özyemişcioğlu 4. hakem olarak görev yaptığı maçlar ve Zonguldak Kömürspor'un bu müsabakalarda aldığı sonuçlar şöyle:

21 Nisan 2013 -Bölge Amatör Ligde Zonguldak Kömürspor'un evinde Çankaya Futbol Kulübüne 2-1 yenildiği maçta 4. hakem olarak görev yapmış.
18 Ekim 2014 - Zonguldak Kömürspor'un  TFF 3 Lig'de deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maçta 4 hakem olarak görev yapmış.

18 Şubat 2018- TFF 2 Lig'de  Zonguldak Kömürspor'u deplasmanda Sakaryaspor'a 3-2 yenildiği maçta 4. hakem olarak görev yapmış.

25 Mart 2023 - Zonguldak Kömürspor ile Etimesgut Belediyespor arasında TFF 2. Lig'de oynanan  ve 1-1 berabere biten müsabakada 4 hakem olarak görev yapmış .
Eren Özyemişcioğlu kariyerinde ilk kez Zonguldak kömürspor'un maçında orta hakem olarak yönetim sergileyecek.
 

Muhabir: Ercan Aygün