Zonguldak Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından “Geçmişten Günümüze Türkülerimiz” konseri düzenlendi. Belediye Sinemasında düzenlenen muhteşem konsere yoğun ilgi gösterildi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer-Selim Alan ve eşi Ceyda Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Amelebirliği Başkanı Veli Köktürk, Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi de hazır bulundu.

Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz’ın sunduğu konserde sevilen halk müziği eserleri sıkı ve koro olarak seslendirildi. Konseri izleyenlerde alkışlarıyla solistleri desteklediler.
Türkiye’nin yedi bölgesinden halk müziği eserlerini seslendirdiği konserde seyirciler adeta yerinde duramadı, horon teptiler oyunlar oynadılar.
Sanatçı kimliğiyle bilinen Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz “Dilber” isimli türküyü seslendirdi.
Konser sonunda ise Zonguldak belediye başkanı ve Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Ömer Selim alan konuşma yaptı izleyenlerine teşekkür etti. başkan ve başkan adayı Ömer Selim Alan 2024 2029 yılları arasında hizmet kültür ve sanat yılı olacağını ifade etti ve grup üyelerine plaket takdim etti.

Editör: Oğulcan Öz