2 Lig'de mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da sezonun başı olmasına rağmen 3 önemli futbolcunun sakatlanması teknik direktör Mustafa Özer'in bütün oyun planlarını alt üst etti.
Sezonun ilk maçında çapraz bağları kopan tecrübeli futbolcu Mevlüt Çelik Ankara'da özel bir hastanede ameliyat oldu. Mevlüt Çelik sezonu kapattı. Santrafor  Burak Aydın ise Erokspor ile oynanan  maçta sakatlandı. Tecrübeli oyuncu Faut Yaman Cumartesi günü oynanan Diyarbakır maçında sakatlanarak müsabakanın 2 yarısına devam edemedi.
Sakat futbolcularının fazla olmasının bütün oyun planlarını bozduğunu belirten Teknik Direktörü Mustafa Özer şunları söyledi" Sakatların çok olması bize sıkıntı yaratıyor. Ameliyat olan Mevlüt Çelik sezonu kapattı. Mevlüt birkaç mevkiide değerlendirdiğimiz özellikli bir oyuncumuzdu. Maalesef ondan bu sezon faydalanamayacağız.  Santraforumuz Burak Aydın'ın sakatlanması gol yollarında büyük sıkıntı yarattı. Defans oyuncumuz Fuat Yaman'ın Diyarbekirspor maçında sakatlanması bizi çok üzdü. Mevlüt Çelik sezonu kapattı.
Tedavilerine devam edilen Burak Aydın ve Fuat Yaman en az 6-7 hafta aramızda olmayacaklar.
Sakatlıktan çıkan Necmi Çoban  yeni antrenmanlara başladı. Necmi'nin hazır olması için bir iki hafta lazım. Sezon başında bu kadar sakat vermemiz gerçekten sıkıntı yarattı. Sakat oyuncularımızın yerlerini elimizdeki diğer mevcut oyuncularla kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah daha fazla sakat vermeyiz. Mevcut futbolcularımızla elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz."
 

Kaynak: Ercan Aygün