Ercan Aygün ve Hüseyin Ekinci'nin sunduğu" Karşı Karşıya" Programının bu haftaki konukları  Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’de Şampiyonluk mücadelesi veren  ve sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Zonguldak Spor Basket 67 Takımı’nın  Baş Antrenörü Barış Güney, Takım Kaptanı Betül Pehlivan, Amerikalı oyuncu Sasha Goodlet oldu.
Büyük ilgi gören, İzlenme rekoru kıran ve yüzlerce yorum alan programda konuşan  Baş Antrenör  Barış Güney, Zonguldak’a Şampiyonluk yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirti.
Kariyerinde çeşitli takımlarda 4 şampiyonluğu olduğu, beşinci  kupayı Zonguldak’ta kaldırmak istediklerini belirten Takım Kaptanı  Betül Pehlivan, kendilerine  gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederek bu şehre  Şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını  ifade etti.
 Dana önce  Zonguldak’ın adını hiç duymadığını  ifade eden Amerikalı oyuncu Sasha Goodlet,  burayı tercih ettiği için mutlu olduğunu belirterek duygularını çok güzel bir ortamda karşılandığırı ifade etti.
 

Kaynak: Ercan Aygün