Zonguldak'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne İncivez Genç Ofiste silah sesleri yükseldi. Cumhuriyetin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında İncivez Genç Ofiste Laser Tag turnuvası düzenlendi. İki takım halinde oynanan oyunda oyuncular hayali bir operasyon gerçekleştirerek birbirine üstünlük sağladı.
GENÇLER EĞLENİYOR
Zonguldak gençlerinin hem eğitim, hem eğlence açısından aradıkları her şeyi bulabildikleri Zonguldak Gençlik Merkezi’nde satranç eğitimi, el sanatları atölyesi, ahşap atölyesi, Tarihe Açılan Odalar gezisi, Bowling, masa tenisi, bilardo ve okçuluk tarzı eğlenceli oyunların yanı sıra çok sayıda kurslarla gençler eğitim alıyor.
İNCİVEZDE LASER TAG İLE OPERASYON YAPILDI!
Cumhuriyetin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İncivez Genç Ofis Tesisleri’nde Laser Tag turnuvası düzenlendi. Oyuncular takımlarını kurarak operasyona hazırlanırken, temsili operasyonda birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı.
GENÇLERDEN HAKAN YÜKSEL’E TEŞEKKÜR
Cumhuriyetin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu  etkinlikten büyük keyif alan gençler özellikle bu etkin için gençlere fırsat veren Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e teşekkür ettiler.

Kaynak: Ender Yüksel