İSRAİL'E TEPKİLERİNİ DUVAR YAZILARIYLA DİLE GETİRDİLER..

Kilimli Ülkü Ocakları tarafından ilçede bulunan tüm duvarlar, "Kudüs kırmızı çizgimizdir", "Çocuklara gülmek Kudüs'e özgürlük yakışır", "Terörist İsrail", "Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim İsrail" "Gazze'ye özgürlük" ve "Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdir." yazılarıyla donatıldı.

Kilimli Ülkü Ocakları Başkanı Savaş Ömür, İsrail'in Filistin Gazze'de ki katliamlarına tepki gösterdiklerini ve tüm duvarlara bu yazıları yazdıklarını belirtilerek şunları söyledi:

"İslam coğrafyasındaki bu zulüm, zalimi sevindirmekte ve cesaretlendirmektedir. Zalimin karşısında yıkılmayacak ve ayakta duracak olan Türk- İslam Birliği için Ülkücü Türk gençliği, yürüdüğü hak yolda devam edecek, birliğimiz için çaba gösterecektir. Sadece zalimin zulmünü lanetlemek ve kınamak hiçbir zaman çözüm olmayacağı gibi ötesine geçip mücadelemize her bölgede devam etmeliyiz.
Kilimli Ülkü Ocakları olarak hatırlatıyoruz ki, yeryüzüne Türk- İslam Ülküsü hakim olacak, işte o zaman hiçbir çocuk yetim kalmayacak, hiçbir insan işkence görmeyecek, hiçbir toplum soykırıma maruz kalmayacak ve hiçbir ana kalleş namlular yüzünden evlat acısı çekmeyecektir. İstikbal sadece ve sadece İslam'dadır.
Yüce Allah Zalimleri, çocuk, yaşlı demeden katledenleri Kahhar sıfatıyla kahreylesin. Yüceler Yücesi Rabbim mazlumlara, zorda kalmışlara, muhtaçlara yardım eylesin. Yüce Allah mazlumun yar ve yardımcısı olsun.’

Kaynak: Ercan Demir