Fikret Zaman ZOTEV'in 2023 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Vakfı mütevelli Heyeti toplantısının 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini belirten ZOTEV Başkanı Fikret Zaman şunları söyledi!

"2023 YILI FAALİYETLERİMİZ ONAYLANACAK"

"Şimdi biz vakıf yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantı sonrası ve her yıl yapılması gereken  mütevelliyeti toplantısı için 13 Mart günü kararı aldık .13 Mart'ta okulun toplantısı salonunda mütevelli Heyeti 30 kişi ile beraber toplantı yapacağız. 2023 yılı içerisinde vakıf yönetim kurulu olarak yaptıklarımızı mütevelli heyetimize sunacağız. Tartışmalar yapılacak ve orda oylaması yapılacak. Kabul görürse daha sonraki Yönetim olarak devam konusu olacaktır. Yani bir anlamda bizim bir yıllık yaptıklarımızı mütevelliyeti denetlemiş olacaktır.

"İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİ GİYDİRDİK, OKULUN BOYA İHTİYACINI KARŞILADIK, SIHHİ TESİSAT BÖLÜMÜNÜN TALEP ETTİĞİ MALZEMELERİ TEMİN ETTİK"

Bu 1 yıllık yaptıklarımız başlıklar olarak ana başlıklar olarak şöyle sıralayabilirim bir okulun ihtiyacı olan boyanın karşılanmasını yerine getirdik. İhtiyaç sahibi öğrenciler giyimlerini karşılamasını gerçekleştirdik. Bu sene bayağı yoğun oldu. yaklaşık 20 bin TL'nin üzerinde vakıftan bir kısmı bir kısmı da bağış yapan arkadaşlarımız tarafından karşılandı. İhtiyaç sahibi öğrencileri giydirdik. Mütevelli heyeti toplantısını geçen senede yapmıştık biliyorsunuz. 

Biz Eğitim Şehitleri Anıtı açtık okulun önünde her sene 3 Martta gider orada yine anma toplantısını yaparız. Su tesisat bölümünün ihtiyacı olan malzemeleri vakıf olarak temin ettik.  Geçen yıl mezuniyet töreni yapılmıştı burada okulda üstün başarı gösteren 7 tane öğrenciye hediyelerimizi sunduk vakıf olarak okulumuzun spor bölümünün ihtiyacı olan curling setinin alımını gerçekleştirdik. bu sene ilk defa farklı bir alan olduğu için okulda olmayan bir malzemeydi ve bu malzemeyi biz vakıf olarak karşıladık. 

Birde en önemli şey 2.12. 2023 tarihinde yapılan çocuk gözüyle Zonguldak ilkokullar arası resim yarışmasına başarılı 30 öğrenciye vakıf olarak hukuk kitabını hediye ettik.
24 Kasım öğretmenler günü'nde her zaman olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerin yanında yer aldık vakıf olarak öğretmenlerimize de hediyelerimizi takdim ettik.

"2004 YILINDA DA YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK"

2024 yılında hedeflerimiz yine başta ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olacağız ve  okulun kendisinin çözemediği sorunları Vakıf tarafından destekleyerek  çözmeye devam edeceğiz.

Kaynak: Ercan Demir