AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığınca Kadın Buluşması programı düzenlendi.Programa AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti MKYK üyesi Dilek Kaya ve partililer katıldı.

 SAYILI: TÜRKİYE YÜZYILI'NI İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı seçileceğini belirterek," Beş buçuk milyon üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan bu kadim davanın neferleriyiz. Davamızın nuruyla ve geleceğiyle her dönem ve şartta birleşen büyük bir aileyiz. "dedi.

ÇOLAKOĞLU: KADIN TEŞKİLATLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde kadın teşkilatlarının gece gündüz demeden çalıştığını belirterek başarıda büyük pay sahip olduklarını söyledi.

AVCI: 14 MAYIS SEÇİMLERİNİN GALİBİ TÜRKİYE OLMUŞTUR!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 14 Mayıs seçimlerinin galibinin Zonguldak ve tüm Türkiye olduğunu ifade ederek şunları söyledi:"14  Mayıs  birinci tur seçimlerinde siz verdiğiniz kararla birlikte ne dediniz? Durmak yok, yola devam dediniz? Bu şarkı burada bitmez. Şehitlerin aziz ve aziz Milletimize asla boyunduruk vuramazsınız dediniz. Bu seçimin galibi aziz milletimiz olmuştur. Bu seçim en az bizler kadar Türkiye Cumhuriyeti'nde ki Tüm kardeşlerimiz bu işi takip ettiler. İnşallah birinci turda 600 milletvekilimizin salt çoğunluğu milletvekili sayısıyla bizleri vekil olmasında sizler büyük emek sarf ettiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı asla yalnız bırakmadığınız için teşekkür etmek isterim.İkinci turda saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, ümmetin lideri inşallah  meşhur balkon konuşmasını gelenekselleşmiş bu konuşmasını yapacak inşallah."dedi.

KAYA: AK PARTİ'NİN SANCAĞI DALGALANIYORSA EN BÜYÜK PAY KADINLARINDIR

AK Parti MKYK Üyesi Dilek Kaya konuşmasında, "AK Parti'nin sancağı dalgalanırsa bundaki en büyük pay kadınlarımızındır. Ak Parti'yi diğer partilerden ayıran en temel özellik dava bilinciyle harmanlanmış, kardeşçe hareket eden, ülkesine ve milletine hizmet eden kadrolardan oluşmasıdır. Ve bu kadrolarla birlikte Türkiye'de siz ak kadınlar, çok çalıştınız. Bu ülkede AK Parti sancağı dalgalanıyorsa bundan en büyük sahibi kadınlardır"dedi.

ÇAĞLAYAN: TBMM'DE AK PARTİ'NİN 50 KADIN MİLLETVEKİLİ VAR

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, konuşmasında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti'nin 50 kadın milletvekili ile temsil edeceğini muhalefet partinin ise toplamda 30 kadın milletvekili olduğunu belirterek kadınlara gerçek değeri AK Parti'nin verdiğini belirtti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 2. turda yeniden seçeceklerini söyleyen Çağlayan,"Zonguldak'ta Türkiye'de iki kişiden biri Cumhurbaşkanımıza oy vermişti. Zonguldak'ta bu oran daha fazla. Şehrimizin plakasını biliyorsunuz. Defalarca paylaştık. Bunu atmış yedi oy oranımız yüzde elli iki. Bu yüzde elli iki oy oranını yüzde altmış yediye çıkartmak gibi bir hedefimiz var ve bize yakışan budur. Üç tane milletvekilimiz ile birlikte, gazi mecliste temsil edeceğiz"dedi.

 (Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz