14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekilliği genel seçimleri için Gazipaşa Caddesi'nde AK Parti tarafından açılan seçim Koordinasyon Merkezi seçim yasaklarının devreye girmesi ile birlikte kapatılmıştı.
 28 Mayıs'ta Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılacağının açıklanması üzerine AK Parti seçim koordinasyon merkezini tekrar faaliyete geçirdi.
14 Mayıs seçimleri için kullanılan seçim broşürleri tekrar tahsil ediliyor ve vatandaşa dağıtımına hazır hale getiriliyor. Ofisin içi ve dışı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın resimleri ile ve Türkiye yüzünü afişleriyle donatılmış durumda.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bennur Özbek yaptığı açıklamada, 28 Mayıs'ta 2 turdan zaferle ayrılacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Seçim ofisini tekrar faaliyete geçirdik 13 gün boyunca sahada olacağız koşturacağız Sayın Cumhurbaşkanımıza destek isteyeceğiz. Cumhutbaşkanımız için koşturacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza 14 Mayıs'ta 27 milyon vatandaşımız Cumhurbaşkanımızı destekledi, Cumhurbaşkanı olarak görmeyi arzuladı ve sandıkta bir kez daha desteğini gösterdi. 28 Mayıs'ta da Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımızı seçerek bu işi tamamlayacağız ve çalışmaları şimdiden ilk günden başladık. Bismillah dedik İnşallah 28 Mayıs'ta da bu çalışmalarımızı zaferle sonuçlandıracağız Allah'ın izniyle" dedi.


(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz