SPOR

ASKF'DEN ALAN'A ZİYARET (VİDEOLU)

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç,Spor Saha Komiserleri  Derneği Başkanı Bülent Tuna ve Kulüp temsilcileri Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret ettiler.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Alan’a  hayırlı olsun temennisinde bulunan ASKF Başkanı Kemal Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi; Sporun içinden gelen bilen birinin  Belediye Başkanlığına seçilmesi bizim açımızdan da gerçekten bir avantaj olacaktır. Çünkü Amatör sporun sorunlarını bildiği için bize destek olacaktır. Kendisine  amatör spor kulüplerin genel sorunlarını içeren bir dosya ilettik. İnşallah bize destek  olacaktır. Biz tüm amatör spor kulüpleri adına kendisine bir hez daha hayırlı olsun temennisini iletiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.”
 AMATÖR SPORUN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alan, destek olmak için elinden gelen desteği  yapacağını belirterek şöyle konuştu, “ Ben de  ASKF Başkanımız ve tüm  amatör spor kulübü temsilcilerimize  bu ziyaretlerinden  dolayı teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde de  başta Zonguldak Kömürspor olmak üzere tüm amatör kulüplere destek olacağımıza söz vermiştik. Zonguldakspor’un atlı yapısında oynamış, maçlarda top toplamış  çeşitli amatör kulüplerde oynamış biri olarak sorunları çok iyi biliyoruz. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Tesisler dahil Zonguldak’ta amatör sporun daha iyi yapılması için elimizden gelen desteği vereceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN