Rastgele Balık Av Malzemeleri tarafından Zonguldak’ta bir ilk yaşandı. 
Yalçın Şahan’ın önderliğinde 15 kişinin yarıştığı balık tutma yarışması Zonguldak’ın Kızlar Plajı’nda gerçekleştirildi. Saat 17.00’da başlayan yarışma saat 18.00’da sona erdi. Yarışmaya Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem programının yoğun olmasından kaynaklı katılım sağlayamadı. 
Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olan vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Diğer yandan yarışmacılardan hiç bir ücret alınmaması bir sonraki düzenlenecek olan yarışma için teşviği arttırdı. 

“BALIK TUTMAK DİNLENDİRİR VE KEYİF VERİR” 

Zonguldak’ta bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bunun devamının yaşanacağını belirten Rastgele Balık Av Malzemeleri işletme sahibi Yalçın Şahan, şunları söyledi: “ Zonguldak kayalık bir bölge ve bu tür organizasyonları insanlar az yapabiliyor. Bizden talep edildi biz de gerçekleştirdik ve bunun devamı olacak. Şu an 15 yarışmacıımız var ilerleyen zamanlarda bu sayı artacak. İnsanların eğlenmesi için yaptık ve sürekliliği olacak. Ödüller sırasıyla ; 
1. Olana olta sırıpı verilecek 
2. 2. Olta makinası 
3. Spin çantası verilecek. 
Diğer yarışmacılarımıza teselli amaçlı hediyelerimiz olacaktır. Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Tahsin Erdem’e çok teşekkür ederiz. Kendisiyle görüştük programının yoğun olmasından dolayı katılamadığını söyledi. Başkanımıza temin ettiği için teşekkür ederim. Yarışmacı arkadaşları ve Zonguldak’lı vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
Balığa gitmek insanı dinlendirir ve keyif verir. Tüm vatandaşlarımızı yarışmamıza davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz