Nesine 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, bugün saat 16.00'da deplasmanda Küçükçekmece Sinopspor ile karşılaştı.
Kırmızı-lacivertli ekibi bu zorlu müsabakada taraftarları yalnız bırakmadı.
Zonguldakspor sahaya şu 11 ile çıktı:
ZONGULDAKSPOR:
Bilal Karataş, Ahmet Gülay, Doğukan Nelik, Hakan Cinemre, Umut Kerem Ayar, Yusuf Emre Alyaprak, Ulusoy Mert Kabasakal, Berkay Ünal, Ufuk Birdal, Aykut Emre Yakut, Serhat Baştan.
İLK YARIYI 1-0 ÖNDE KAPATTIK
Zonguldakspor maçın ilk yarısını 35. dakikada Kaptan Serhat Baştan'ın attığı golle 1-0 önde kapattı.
UZATMALARDA GELEN GOLE ENGEL OLAMADIK
Maçın ikinci yarısında ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor daha etkin ve baskılı oynadı. Kaleci Bilal'in de müthiş kurtarışlar yaptığı ikinci yarıda Zonguldakspor, ani ataklarla farkı artırmaya çalıştı. 90 dakikalık normal süre 1-0 Zonguldakspor üstünlüğü ile geçilince maçın hakemi 5 dakika uzatma bölümü gösterdi. Beraberlik için rakip kaleye iyice yüklenen Küçükçekmece Sinopspor, 90+4'te Ensar'ın attığı golle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Müsabaka bu sonuçla tamamlanınca Zonguldakspor ligdeki puanını 1'e çıkardı.
Galibiyeti son dakikada yediği gol ile kaçıran Zonguldakspor futbolcular büyük üzüntü yaşadı




