İYİ PARTİ KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDİNÇ KARGİDAN, İDDİALI KONUŞTU.

İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Erdinç Kargidan, seçimde iddialı olduğunu ve 31 Mart akşamı meydanda teşekkür konuşması yapmak için sabırsızlandığını söyledi. Projelerini Mart ayı içerisinde açıklayacağını ve seçimi kazanacağına inandığını belirten Erdinç Kargidan şunları ifade etti:

KİLİMLİ İÇİN ÇOK GÜZEL ŞEYLER HAZIRLADIK

“Öncelikle İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e ve Genel Merkez yöneticilerine, sonra bu süreci hiç bırakmayan Sayın İl başkanımız ve emekli eski valimiz Yavuz Erkmen’e, ilçe başkanımız Sayın Sinan Poyraz'a ve tüm il ve ilçe yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Kilimli'de süreci biliyorsunuz. Benim 2009 yılında da bir adaylığım olmuştu. O dönemki adaylığımızda Kilimli'de yaşayan insanlar beni tercih etmediler. Başka bir aday arkadaşımızı tercih ettiler. 2014 yılı tekrar aday adaylığı sürecimiz oldu, onda da Parti üyeleri mevcut belediye başkanını tercih ederek, Kilimli'de 5 yıllık belediye başkanının sürecini devam ettirdi. Şimdi 2019 yılında Kilimli'de bu zamana kadar yanmayan, 'Hizmet Ateşi'ni yakabilmek için İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı olarak huzurunuzdayım. İnşallah Allah bana nasip ederse, İYİ Parti ilçe yönetimi ile beraber çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan seçim sürecini güzel bir şekilde geçiririz. Ayrıca, buradan diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

Kilimli için çok güzel projeler hazırladık. Kilimli'de sürece dahil olmadan önce, tüm mahalleleri gezerek eksikleri tespit etmiştik. Maalesef, Kilimli Belediyesi bütçesi ile alakalı halen daha detaylı bir şekilde belediye borçlanmasını ve gelirlerini öğrenemedik. Ama içeriden aldığımız bilgiler doğrultusunda ayakları yere basan ve Belediye bütçesi ile yapılabilecek olan birçok proje hazırladık. Ben 2009 yılında aday olduğumuzda yine ekip arkadaşlarımızla birlikte keyifle hazırladığımız projelerimizi erken açıklamıştım. Şimdi her yerde söylüyorum projelerimiz hazır, ayakları yere basan projeler, Kilimli’nin gelir-gider dengesini bozmayacak olan projeler. Ama bunları Mart ayında açıklamak istiyorum. Projelerimizi Kilimli'de yaşayan insanlar haklı olarak merak ediyorlar. Çünkü 2009 yılında Kent meydanı demiştim, 2019 yılında Allah bana nasip eder inşallah ve yine 'Kent Meydanı' diyorum. Nasıl yapacağım ve karşılığında Kilimli’nin ekonomisi bunu kaldırabilecek mi? Kilimde ki esnaf arkadaşlarım biliyorsunuz. Ben ticaret kökenli bir adayım. Onlar mağdur olacaklar mı, hepsini de tek tek onlara da keyif verici şekilde anlatacağım ve meydanımızın adı da 'Solmaz Yavuz Meydanı' olacak. Bunu dillendirildiği için söylüyorum. Diğerlerini de Mart ayı içerisinde açıklayacağım.

31 MART AKŞAMI MEYDANDA TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPMAK İÇİN ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM

Mevcut yönetimden Kilimli'de yaşayan insanların memnun olmadığını belirten Erdinç Kargidan, “Bu seçimde çok iddialıyım. Niye iddialıyım söyleyeyim; 'Kilimli'de çok sorun var, sorun olduğu için mevcut yönetimden Kilimli de yaşayan insanlar memnun değiller. Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden yine genç ve idealist iki arkadaşımız aday oldu. Onlar da muhakkak ki iddialı olacaklar. Ama ben bu seçimi kazanacağıma inanıyorum. Ben seçimde aday olacağım gün kazanabileceği mi insanların gözlerinde umudu gördüm. 31 Mart akşamı inşallah meydanda insanlara teşekkür konuşmasını yapmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi