İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Batu Müftüoğlu Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı.
Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük'ün iftar yemeğinde yaptığı listeye sitem konuşmasına istinaden İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Batu Müftüoğlu hayal kırıklığı yaşamaktan öte daha çok çalışma zamanı olduğunu belirtti.
İYİ Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Batu Müftüoğlu; "Bir hayal kırıklığından ziyade siyasette yaşadığımız bazen moralimizi bozan, bizleri şaşırtan, niye böyle olduğunu düşündüğümüz şeylerin her birinin olmasının bir sebebi var, olmasın da da hayır var. Hepimiz biliyoruz ki burada iftarda buluştuk, bu dualarımızın, bugünü yaşamamızın, bugünün bize verdiklerinin bir sebebi var.
Bir hayal kırıklığı yok, hayal kırıklığından ziyade daha çok çalışmamız gerektiği noktasında olduğumuz bit sürecteyiz. Daha çok çalışmamız gerekiyor, daha çok çalışıyoruz ve daha çok da çalışacağız.
Burada bulunan herkes menfaatsiz çıkarsız bu ülkenin sahipleri gerçek vatanseverler.
Hiçbirinin birinden bir diğerinden, bir diğerinin gözünden veya elinden, emel'inden, malından, mülkünden memnuniyetsizlik yaşamayan topraklarda yaşamaktan onur ve mutluluk duyan, gurur duyan, bu ülkede yanlış bir şeyler olduğunda yanlışa dur diyebilen, dur diyebilen cesaretini gösteren, kuvvetli olandan değil, olması gerektiği haktan yana yürüyen insanlarla dolu burası.
Burada 100 kişiyiz, bu 100 kişi hiçbir koşulda hiçbir şartta eyvah ne olacak şimdi demediği anda, vatan millet söz konusu olduğunda gerekli tüm şartları oluşturmayı becerebilen, oluşturduğu şartlar üzerinde yürüyebilen, yürüdüğüne inanan ve bu uğurda her ne gelirse gelsin başlarına asla pes etmeyen insanlar.
Siyasi bir büyüğümüzün dediği gibi eğer şartlar oluşmaz ise hayatlarda ve istediğimiz şey yerine gelmezse ya yeni bir yol açacağız ya da bir yol bulacağız.
Bizler bu ülkeyi hak ettiği düzeni bulana kadar çalışmaya ve bu ülkenin ve toprakların sahibi olarak bu ülkede yaşamaya devam edeceğiz.
1. sıra 5. sıra önemli değil burada bir şey olduğumuz için değil vatansever olduğumuz için toplandık" dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz