Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş Anneler Günü nedeniyle Belediye Düğün Salonu'nda kadınlara yönelik eğlence düzenledi.

Işıl Demirtaş “Annelerimizin karşısında saygı ile eğiliyorum”

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan programda konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın eşi Işıl Demirtaş annelerin ve kadınların önemine değindi. 
Işıl Demirtaş konuşmasında “Mayıs ayının önemini belirten bugünde cennetin anahtarı olan annelerimizin, karşılıksız sevgi ve özverinin en büyük sembolüdür. En mutlu anlarımızda olduğu gibi başa çıkamadığımız, tüm güçlüklerde sığındığımız limanımızdır. Çocuklarını yetiştirmek, geleceğe hazırlamak, özgüvenli ve kararlı bireyler olmalarını sağlamak için büyük bir özveriyle çaba göstermektedirler. Fedakarlık ve sabırla en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü annelerimizin karşısında saygı ile eğiliyorum. Gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ise; "AnnelerGünü vesilesiyle üzerimizde,sevgileri ve merhametleri bulunan çok değerli annelerimizle etkinliğimizde buluştuk. Bu vesile ile bir kez daha, başta her zaman yanımda yer alan Eşim Işıl Hanım olmak üzere Gülüç’ümüzün çok kıymetli annelerinin gününü kutluyorum" dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz