Kursu bitirenlere Bülent amcalarından dondurma

Çaycuma Belediyesi'nin açtığı ücretsiz yüzme kursunu başarıyla bitiren yüzlerce çocuk, Atatürk Spor Merkezi etkinlik çayırında, dondurma partisi için bir araya geldi.

Atatürk Spor Merkezi’nde Temmuz ve Ağustos aylarında, 4-16 yaş grubu çocuklar için,  “Çaycuma’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak” hedefiyle gerçekleşen  kursların ilkine 450, ikincisine ise 480 çocuk katıldı. Toplam 930 çocuğun katıldığı kursu başarıyla bitiren çocuklardan bir bölümü, bugün, dondurma partisinde bir araya geldi. Çocuklara dondurma ikram eden Belediye Başkanı Bülent Kantarcı kendi elleriyle yedirdi.

ÇOCUKLAR BÜLENT AMCALARI İLE BOLCA FOTOĞRAF DA ÇEKTİRDİ
Başkan Kantarcı’nın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Fahri Diler’in de katıldığı dondurma partisinde bol bol dondurma yiyen çocuklar Bülent Kantarcı ile  fotoğraf  çektirdi. Çocuklarıyla birlikte etkinliğe gelen aileler Başkan Kantarcı’ya duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

YÜZME ÖĞRENMEKLE KALMAYIP SUYLA MÜCADELE EDECEK ÖZGÜVEN DE KAZANDILAR
Konuyla ilgili açıklamalara bulunan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Sanki bir çiçek bahçesindeymiş gibi yüzlerce çocukla bir arada olmanın mutluluğu içindeyim. Onların bu cıvıltısı bu tesisi yaparken yaşadığımız tüm stresi, yorgunluğu aldı götürdü. Öyle düşünüyorum ki, 2023 yazı bu çocukların hiç unutmayacakları bir mevsim olacak. Çünkü hepsi yüzme öğrenmekle kalmadı suyla mücadele edecek bir özgüven de kazandı. Bu insan hayatında bir dönüm noktasını oluşturuyor. Yüzmeyi başaran çocuk, başka engelleri de aşacağına inanarak hayat basamaklarını daha güçlü şekilde tırmanmaya başlar.” dedi.

BELKİ DE İÇLERİNDEN ŞAMPİYON SPORCULAR ÇIKACAK
Başkan Kantarcı sözlerini, “En güzeli de şu: Bu çocuklardan bazıları yüzmeye devam edecek, belki de içlerinden şampiyon sporcular çıkacak. Pek çok hayali gerçek kıldığımız Çaycuma’da bu hayalin de uzak olmadığına inanıyorum. Biz her ortamda çocuklarımıza destek vermeye, onların iyi yetişmeleri için güzel ortamlar yaratmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın Çaycuma’da çok mutlu olmasını istiyoruz. Mutlu çocuklar, yarınlarımızın garantisi oldukları gibi huzur ve güvenimizin de en büyük teminatı çünkü. Bu yaz 930 çocuğumuzun hayatına dokunacak bir işi yapmamızı sağlayan belediyemizin değerli personeline, Atatürk Spor Merkezi yüzme hocalarına çok teşekkür ediyorum.”

(HABER MERKEZİ)

Editör: Metin Özden