Zonguldak ve Karabük Yenice eşrafından Çanakcı ailesi, acı bir kayıpla sarsıldı. Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Tır Köyü Softuoğlu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve uzun süredir Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde ikamet eden, merhum İzzet ve merhume Zeynep çiftinin kızları, Alim Çanakcı’nın eşi 1961 doğumlu Ayşe Çanakcı hakka yürüdü. Çanakcı’nın vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.
CENAZESİ BUGÜN YENİCE'DEN KALDIRILACAK
Hayatını kaybeden Ayşe Çanakcı’nın cenaze programı da netleşti. Çanakcı’nın cenazesi, 31 Mayıs 2026 Pazar günü (bugün) Yenice Merkez Mahallesi’nde bulunan Merkez Camii’ne getirilecek. Burada ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, aile mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.
Yeni Adım Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet; kederli Çanakcı ve Tefenli ailelerine, akrabalarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ile sabır dileriz.






