Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüs İşletmesi vatandaşlara çile çektirmeye devam ediyor.

Özellikle ZBEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi hattında otobüs seferlerinin az olması nedeniyle uzun kuyruklar oluşuyor, vatandaşlar uzun süre otobüs beklemek zorunda kalıyor.

Kozlu Belediyesi Halk Otobüsleri İşletmesi'nin ihale şartnamesine aykırı olarak öngörülen otobüs sayısının yarısı ile hizmet verdiğini, bu durumun otobüs seferlerinin aksamasına neden olduğunu belirten vatandaşlar, belediyenin tüm şikayetlere rağmen konuya duyarsız kaldığını ifade ediyor.

BALIK İSTİFİ YOLCULUK

Otobüs sayısının az olması nedeniyle Kozlu Belediyesi Halk Otobüslerinde vatandaşlar balık istifi yolculuk yapmak zorunda kalıyor. Çoğu kez otobüslerin tıklım tıklım dolu olması nedeniyle durakları pas geçen ve yolcu almayan otobüsler nedeniyle vatandaşlar işlerine veya işyerlerine geç kaldıklarından şikayet ediyor.

ÖĞRENCİLER DE MAĞDUR

Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüs İşletmesine ait otobüslerle yolculuk eden üniversite öğrencileri de uzun süre duraklarda beklemekten ve okullarına geç kalmaktan şikayetçi oluyor.

Otobüslerin tıklım tıklım dolu olduğunu ve uzun süre durakta bekledikleri halde dolu gelen otobüslerin kendilerini almadığını belirten üniversite öğrencileri insanca yolculuk etmek istediklerini ve konuya çözüm bulunmasını istediklerini söylediler.

Kozlu Belediyesi'nin ihale şartnamesine rağmen belediye halk otobüslerinin vatandaşlara çile çektirmesine göz yumması ise yoğun eleştirilere neden oluyor. (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi