AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Murat Kotra, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız, yıkımı devam eden Fevkani Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.
AK Parti Zonguldak milletvekili Ahmet Çolakoğlu milletvekil Partisi MK üyesi Murat Kotra, Cumhur ittifakı ve ortak aday çıkarma ile ilgili önemli ve çarpıcı açıklamalar yaptılar

ÇOLAKOĞLU: HENÜZ DAHA ERKEN
AK Parti Zonguldak Milletvekili  Ahmet Çolakoğlu,"Şimdi tabii ki yerel seçimlerde artık yaklaştı. Bu bağlamda bizim , Cumhur İttifakı'nın iki partisi bütün organlarıyla beraber bir çalışma yapar. Öncelikli olarak Cumhurbaşkanımız ile Devlet Bey'in startı vermesiyle yerel yönetimler birimlerimiz gerekli istişareler yapacaklardır. Bu istişareler sonunda iller, ilçeler, verilen karar çerçevesinde çalışmalarına başlayacaktır. Tabii ki bunun için biraz daha erken. İki partinin organları bütün beldelerde bütün ilçelerde ve bütün illerde bu çalışmaları şu anda kendi bünyelerine yapıyorlar. Ondan sonra il başkanlarımızın kontrolünde bu çalışmalar Devam edecek" dedi.

KOTRA; CUMHURBAŞKANIMIZ VE DEVLET BEY BU KONUDA EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

MHP MYK Üyesi Murat Kotra'da ,"3 gün önce Adalet ve Kalkınma Partisi'nden bir heyet  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne geldi. Çalışmalar şu anda devam ediyor.  Emir gelirse biz  onu yerine getiririz. Yani iki partide manevra kabiliyeti çok güçlü iki parti sokağa hakim iki parti. Ama şunu çok iyi biliyoruz. Şu anda ne oluyor, ne bitiyor daha bir bilgimiz yok. Ama bildiğimiz bir tek şey var. Hem cumhurbaşkanımız hem de sayın genel başkanımız Türkiye için, Zonguldak için en doğru kararı vereceklerdir. Biz de teşkilatlar olarak o kararı uygulayacağız, yerine getireceğiz.
Hem AK Parti teşkilatları, hem Milliyetçi Hareket Partisi, teşkilat zaten seçim olsa da olmasa da biz iki parti sahadayız. Hem Cumhur İttifakı olarak  buradayız belediye başkanımızın yanındayız. Aynı şekilde il Başkanlığımızın ikisi de Adaş isimleri aynı. Zaten hep beraberler birlikteler." şeklinde konuştu.

BAŞKAN ALAN  İKİ MUSTAFA'NIN ARASINDA DİLEK TUTTU

Zonguldak Belediye başkanı Dr Ömer Selim Alan'da Milliyetçi Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan arasında resim çektirerek Dilek tuttu.
Başka Alan (Ne dileği tuttunuz) sorusuna, " "%60'la tekrar seçimleri kazanmak" olduğunu ifade etti.

Kaynak: Ercan Demir