CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Ķömürspor Kulübünü ziyaret ederek yeni sezonda destek olacağını belirtti. Genel Kaptan Hakan Hürfikir, Basın Sözcüsü Erdinç Kargidan ve Teknik Patron Cahit Terzi ile kulübün sorunlarını görüşen Yavuzyılmaz, eksikleri ve talepleri not aldı. Tesislerin iyileştirilmesi,  yeni sezona hazırlanması ve sezon içinde maddi manevi her türlü desteği elinden geldiğince vereceğini belirten Yavuzyılmaz, her zaman destek olacağını belirtti.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Milletvekili Yavuzyılmaz ziyarette şöyle konuştu: “Zonguldak Kömürspor bu şehrin gurur kaynağı. Dolayısı ile ziyarete geldik. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız ve hocamızla birlikte tesisleri gezdik. Eksikleri not ettik. Geçmişten geleceğe yönelik planlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İstekler doğrultusunda eksikleri not ettik. Bize iletilenler doğrultusunda takımımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Daha önceden yapılması düşünülen ancak işlemeyen çözüm mekanizması yolundan gitmeyeceğiz. Yeni çözüm fikirleri üreteceğiz. Hep birlikte bu taşın altına elimizi koyacağız. Gerek Ankara’da parlamentoda, gerekse kurumların ilgili yetkilileri ile görüşerek sorunları çözmeye çalışacağız.  Yılmadan sorunları çözene kadar mücadele edeceğiz. Bu noktada bana düşen vazifeyi yerine getireceğim. Bu vesile ile yeni sezonda  Zonguldak Kömürspor’a  başarılar dilerim.”

EL BİRLİĞİ İLE BAŞARACAĞIZ

El birliği ile  Zonguldak Kömürspor’u hak ettiği yere  çıkartacaklarına inandıklarını belirten Basın Sözcüsü Erdinç Kargidan ise Cumartesi günü Zonguldak Milletvekilleri ile bir araya geleceklerini belirterek şu bilgileri verdi: “Sayın Milletvekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz yönetim kurulu toplantısında 5 Milletvekilimiz ile birlikte Cumartesi günü bir araya gelmeyi planlamıştık. Bu doğrultuda Vekillerimizi davet ettik. Cumartesi günü Deniz Bey parti programı olduğunu ve gelemeyeceğini bize bildirdi. Bu doğrultuda Cumartesi il dışında Parti programında olacağı için ziyaretini gerçekleştirdi. Güzel bir ziyaret oldu. Kendisine bilgi verdik, sorunlarımızı ilettik. Sorunların aşılması için bize destek olacağını söyledi. Zaten Vekil olmadan öncede elinden geldiğince destek oluyor ve maçlarımıza geliyordu. İnşallah bize yardımcı olacak. Kendisine şimdiden destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi