-ÖZEL HABER-

Zonguldak’ta dolmuş şoförlüğü yapan evli 1 çocuk babası Uğur Bostancı (37) Asma Dolmuş Durağında bulunan iki aracın günlük hasılatlarını afet bölgesindeki depremzedelere bağışlıyor. 

Türkiye’de on ilde yaşanan felaketin ardından milletçe el birliği ile yardımlar hız kesmeden sürdürülüyor. Ülkede bir çok duyarlı vatandaş gibi Zonguldak’ta dolmuş şoförlüğü yapan Uğur Bostancı’da Asma hattında çalışan iki minibüsünün günlük hasılatlarını boğazından keserek depremzedelere bağışlıyor. 

İKİ MİNİBÜSÜN HASILATINI BAĞIŞLIYORUM 

Duyarlı dolmuş şoförü Bostancı, “İzlediğimiz haber bültenlerinde insanların mağdur olduklarını görüyoruz. Deprem bölgesindeki insanlar çok kötü durumdalar. İki tane durakta dolmuşum var isterseler deprem bölgelerine gönderebilirim. Afet bölgesini gördükçe inanın çalışma hevesimiz kalmıyor. Aklımız onlarda kalıyor. Sürekli sayıları düşünüyoruz acaba artar mı diye. Ben de iki günlük hasılatını depremzedeleri bağışlamaya karar verdim. Her zamanda onların yanında olacağım. Şu anda deprem beğendi çok ciddi anlamda mazot sıkıntısı yaşanıyor. Biz de buradan o bölgelere aramızda kararlaştırarak mazot göndermeyi düşünüyoruz. Dediğim gibi iki aracımla birlikte onların yanındayım bugün geldi desinler Zonguldak’dan çıkış yaparım” dedi. 

(Haber: AYTAÇ ÖZTÜRK)

Editör: Haber Merkezi