Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde ülkemizin huzur ve istikrarını bozacak olanları  desteklemeyeceklerini ifade etti.

Mustafa Sarıoğlu yaptığı açıklamada, "Konumuz 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili  seçimleri. Emekli arkadaşlarımız derneğimize gelerek ne yapmalıyız diye bizlere soruyorlar. Biz de kendilerine şunu söylüyoruz; bu memlekette demokrasi var, herkes eşittir ve dilediği gibi hareket edecektir. Biz dernek olarak hiçbir emeklimizi, üyemizi şöyle hareket edeceksiniz diye yönlendirme hakkına kesinlikle sahip değiliz. Tabiki de dünyada ki ve ülkemizde ki gelişmeleri de emekliler olarak çok iyi takip etmekteyiz. Biz her şeyin farkındayız. Ülkemizi parçalamak isteyenlere, vatan bayrak devlet sevgisi olmayanlara, ülkemizde huzuru bozacak istikrarı bozacak şekilde hareket edenlere destek olmamalıyız. Biz devletimizin ve milletimizin geleceği için, torunlarımızın geleceği için, ağırbaşlı sakin düşünerek hareket etmek durumundayız. Dünya çevremizi sarmış ve iç karışıklık yapmak istiyorlar. Bizler milyonlarca insan olarak hiçbir zaman karışıklıktan yana olmadık bundan sonra da olmayacağız.
İstikrar istiyoruz, huzur istiyoruz . Onun için herkesin aklı selim şekilde hareket etmesini tavsiye ediyoruz." ifadesini kullandı.


"SİYASİLER AKLISELİM HAREKET ETSİN VE ÜLKEMİZDE KARIŞIK ÇIKARTMAYA ÇALIŞMASIN, KARIŞIKLIK ÇIKARTMAYA ÇALIŞANLARA MÜSAADE ETMEYİZ..."


Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu siyasilerde seslenerek sözlerine şu şekilde devam etti;

"Ve siyasilerimize de buradan sesleniyoruz;  Emeğin ve emeklininin başkentinden sesleniyoruz;  Herkes aklı selim hareket etsin, memleketimizin ve  milletimizi menfaati için, Allah rızası için sağduyulu hareket edin, ülkemizde karışıklık çıkartmaya çıkartmaya kalkışmayın. karışıklık çıkartmak isteyenlere de hiçbir zaman fırsat vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz diyoruz herkesi sağduya davet ediyoruz. Son bir gün kala açıklama yapmak durumunda kalabiliriz diyorum saygılar sunuyoruz" şeklinde konuştu.


(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz