Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Zonguldak’ta sergilenmesinin ardından orada olup o heyecanı yaşayamayan engelli birey Hüseyin Efe’nin sosyal medyadan yaptığı sitemi engelli sorunlarını yeniden dile getirdi.
Engelli bireylerin sesi olan Hüseyin Efe isimli vatandaş sitemini Zonguldak Valiliği sosyal medyasından paylaşılan foto altına yaptığı ve kendi sosyal medyasından yaptığı yorumla dile getirdi.
Engelli bireylerin normal bireyler gibi istediği her şeyi yaşayamadığının altını çizen vatandaş, siyasilere sitemde bulunarak 10/16 Mart Engelliler Haftası kutlamaları öncesinde engelli vatandaşların yaşadığı sorunları yeniden gözler önüne serdi. 
Hüseyin Efe isimli vatandaş üzüntüsünü Zonguldak Valiliği sosyal medyasından paylaşılan foto altına yaptığı yorumla dile getirdi. Efe;   “Görme engelli bir vatandaş, halk olarak orada ve aranızda ben niye yokum ki? Bir rehber, bir sıradan araç yollasaydınız da keşke oradaki mutluluğu bende sizler gibi yaşasaydım. Ah engelli oluşum ah ben. Zonguldaklı mucidim. Mahşer günü kimlerle hesaplaşacağımın bilincindeyim. Ey Türkiye Cumhuriyeti devletinin siyasileri ve zenginleri… Dünya âleminde sizler keyfinize bakınız, bana yüce Allah’ım yeter. Engelli olup da eve mahkûm olmak. Devletin eli bana uzanmaması hüzün verici. Hele ben şu gözyaşlarımı sileyim” dedi.
Hüseyin Efe isimli Görme Engelli vatandaş kendi sosyal ise; ‘İlimize Togg gelmiş. Beni ona götüren olmadı, oda bana gelmedi. Ne kadarda çok zor engelli olup da eve, yatağa mahkûm olmak, birilerine muhtaç olmak. Hani bana paylaşım yapma diyenler nerdesiniz? Ama mahşerde benimlesiniz, görüşüceyiz, hesaplaşacağız o günü. Bir daha bana paylaşım yapma diye akıl vermeyin. Cahilliğimle çok bilmişliğinizi boğarım” dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz