Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına AK Parti’den bağış desteği

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu.

AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere bağış yaptı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve beraberindeki partililer, Ziraat Bankası’nın Gazipaşa caddesi’nde bulunan Merkez şubesi önünde toplandı.

Zeki Tosun burada yaptığı açıklamada, yapılan bağış miktarının önemli olmadığını, taraflarını belli etmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak bir araya geldiklerini belirten İl başkanı zeki Tosun, “Miktar olarak değil, sayısal olarak kampanyaya destek vermek için çalışıyoruz. Burada miktarın önemi yok, burada önemli olan seçim kampanyasında biz Zonguldaklılar olarak Cumhurbaşkanımıza vatandaşlarımızın desteğidir." dedi.

Vatandaşların da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek konusunda duyarlı davrandıklarını vurgulayan Tosun, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı olarak kampanyaya destek için "sen de destek ol" sloganıyla çalıştıklarını ifade etti.

Zeki Tosun, “24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için bugün 81 ilde aynı anda saat ikide Bugün de ve yarın olmak üzere kampanyaya destek için arkadaşlarımıza beraber geldik ve bugün Ziraat Bankası'nda Cumhurbaşkanımızın hesabına arkadaşlarımız bağış yapacaklar.

Türkiye'de bütün şehirlerde aynı anda başlıyor ve aynı şekilde Yarın da Cuma günü yapılacak. Kampanyamıza destek veren tüm Zonguldak böyle bir şeylerin de teşekkür ediyorum Birazdan da kampanya borçlarımızı yatıracağız” ifadelerini kullandı.

Ardından ve Zeki Tosun ve partililer, daha sonra banka şubesine geçerek bağışlarını yaptı.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi