Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği ve Almanya Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği, ihtiyaç sahibine ulaştırılmak  üzere  Atatürk Devlet Hastanesi’ne tekerlekli sandalye bağışında bulundular.   
Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında gerçekleşen  tekerlekli sandalye bağışı törenine Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila ve Almanya Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tunç Çolak,Atatürk Devlet Hastanesi Başhakemi Hasan Tosun, Başhekim yardımcısı Levent Eski,  Zonguldak İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Zonguldak Devlet Hastanesi ek binası Müdüresi Mine Emral, Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, yer aldı.  
2 ADET  TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADILAR
Törenin ardından konuşan Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila şu ifadelere yer verdi: “Almanya Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği ile beraber ortaklaşa yapmış olduğumuz etkinliklere devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde  Zonguldak Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne iki tane tekerlekli sandalye bağışında bulunmuştuk. Bugünde Atatürk Devlet Hastanesi’ne iki tane tekerlekli sandalye bağışında bulunduk.  Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği ve Almanya Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği olarak tekerlekli sandalye ve bir çok konuda etkinlerimiz devam edecek.”dedi.
  BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun ise: “Turgut Papila’nın nezdinde tüm Fenerbahçe Dernek üyelerine özellikle Almanya Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yönetimine tekerlekli sandalye bağışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkan Turgut Papila Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği olarak ta pandemi döneminde de destekleri olmuştu. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi 
 

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz