Zonguldak 1. Amatör Küme Play- Off A grubunda mücadele eden ve geçtiğimiz pazar günü oynanan final maçında Üzülmezspor'u yenerek Şampiyon olan ve  Süper Amatör Lig’e yükselen belde takımı Filyos Ateşspor şampiyonluk gecesi düzenledi.

Leb-i Derya Resort Restaurantta düzenlenen geceye;  Belediye Başkanı Erol Acar, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Filyos Ateşspor Kulübü Başkanı Barış Kumbas, Eski Belediye Başkanlarından Hilmi Uzun, Filyos Esnaf Odası Başkanı ve Leb-i Derya Resort sahibi Alpay Özkan, Genç Zonguldak taraftar gurubu liderlerinden Taner Aslantürk, Belediye meclis üyeleri Şenol Ceylan, Rıza Olgaç, Kadem Sürül, Filyos Ateşspor Kulübü yöneticileri, futbolcular ve çok sayıda taraftar grubu katıldı.

“HEPİMİZ BİRLEŞE BİRLEŞE ÇOĞALACAĞIZ”

Başka  Erol Acar gecede yaptığı konuşmasında, “Bu akşamı bize yaşatan başta kulüp başkanımız Barış Kumbas kardeşim, yönetici arkadaşlar, futbolcular birde burada taraftar gurubu da var. Ben seçimlerden önce kendilerine ‘Roma’yı bile yakarım” dedim. Uzun yıllardan sonra böyle bir program görememiştik. Ben burada görüyorum ki, eski, orta ve yeni herkes konuyu biliyor. Kalplerimiz birleşmiş, ben hepinizi çok seviyorum. Biz birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra her yola başvururuz. Hepimiz birleşe birleşe çoğalacağız. İnşallah o günlerde gelir. Güzel günler bizi bekliyor” ifadelerine yer verdi.
 

Muhabir: Ercan Aygün