İYİ Parti'den istifa eden Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.
Parti il binasında Vedat Öztürk'ün katılım töreni düzenlendi.

Törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent kantarcı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Muslu Belediye başkanı Sebahattin Adıyaman, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Kozlu ilçe Başkanı başkanı Merve Arslan, Gökçebey ilçe Başkanı Mustafa uyan ile çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

DURAL; HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Devrim Dural; “Kendisine baba ocağına katıldığı için teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Gökçebey denilince akla vefat Öztürk geliyor. Biz kitle partisiyiz ve kollarımızı tüm halka açtık. Sürecin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 

ÖZTÜRK; “ÖZÜME DÖNÜYORUM, ÇOK HEYECANLIYIM”

İYİ Parti’den istifa ederek CHP’ye geçen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk; “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 10 yıllık belediye başkanı da olsam çok ayrı bir heyecanım var. Özüme dönüyorum. İnşallah 1 Nisan’da sandıkları patlatacağız. Çok güzel işler yaptık; yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bugün Allah nasip etti, 62 yaşında rüyalarım gerçek oldu.
2014'te başvurdum kabul olmadı 2019'da başvurdum kabul olmadı Ve nihayet 2023'te başvurdum ve şu anda baba ocağındayım evimdeyim. Varlığımız, tecrübemiz Gökçebey’e yeter. CHP’nin bayrağını çok büyük farkla Gökçebey’e dikeceğiz. CHP olarak bütün ilçe ve beldeleri alacak inşallah. CHP’de demokrasi, hak ve hukuk anlayışı çok fazla. CHP’ye layık olmak için elimden geleni yapacağım. Tüm teşkilata çok teşekkür ediyorum..” diye


YAVUZYILMAZ: ZONGULDAK'TA CHP'Lİ İLÇE BELEDİYE SAYISI 5 OLMUŞTUR. HEDEFİMİZ 8'DE 8'DİR!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz; "Dün itibariyle Gökçebey’de bağımsız bir belediye başkan adayı vardı. Artık bu aday CHP’li olmuştur, herkese hayırlı olsun. Zonguldak’ta CHP’li ilçe belediye sayısı 5 olmuştur. 8’de 8’e çıkarmak için omuz omuza mücadele ise devam edeceğiz ve bunu başaracağız. Gökçebey İlçesi’nin Belediye Başkanlığını yaparken CHP’ye geçen başkanımız, gönüllerimize de girdi. Çok mutluyuz. Artık o bir CHP’li. Bir kere istedim, iki kere istedim, üçüncü de oldu dedi. Allah’ın hakkı 3’tür derler. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

ERTUĞRUL: ARTIK TÜM BELEDİYELERİCHP OLARAK BİZ KAZANACAĞIZ

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul'da,  “Biz gördüğünüz gibi salonlara sığmıyoruz. Bundan sonra da sığmayacağız. Belediye Başkanımız Bedat Öztürk’ü aramıza katılmasından dolayı çok mutluyuz. İddialıyız, tüm belediyeleri alacağız. Merkez belediyeyi alacağız, sahip olduğumuz belediyeleri koruyacağız. CHP, Zonguldak’ta ezici bir üstünlük sağlayacak. Bunu göreceksiniz. Partimize ve şehrimize hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Devrim Dural Vedat Öztürk'e rozet taktı.

Kaynak: Ercan Demir