29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında AK Parti Genel Merkezi Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından tüm Türkiye çapında AK Parti teşkilatları tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi. Alınan Bu karar kapsamında Zonguldak'ta da AK Parti il, merkez ilçe, gençlik ve kadın kolları tarafından Kızılay'a kan bağış desteğinde bulundu.

Merkez balıkçı çarşısı önünde bulunan Kızılay otobüsünde saat 11.00 itibariyle başlayan kan bağış kampanyası akşama kadar devam etti. kampanyaya AK Parti teşkilatları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

ŞENOL KUNDAKÇIOĞLU: 81 iLDE AYNI ANDA..

Kampanya hakkında bilgi veren AK Parti Zonguldak Sosyal Politikalardan Sorumlu il Başkan Yardımcısı Şenol Kundakçıoğlu, "Kızılay Haftası kapsamında 31 Ekim'de Türkiye genelinde Ak Parti Genel merkezinin Sosyal politikalar başkanlığınca düzenlemiş olduğu kampanyayı Biz de ilimizde İl Sosyal politikalar Başkanlığı olarak Kızılay ile beraber düzenledik. Ana kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Merkez ilçe buna dahildir. Mahalle başkanlarımız da dahildir Saat akşama kadar kampanyamız devam edecek" dedi.

AYDIN ERGENÇ: BiR KAN BiR CAN DEMEKTiR

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, "29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Türkiye genelinde AK Parti teşkilatı tüm illerdeki kadın kolları, gençlik kolları, il yönetimi yüzeyinde kan bağışı kampanyası düzenlediler ve bizimle ortak olarak Kızılay ile birlikte Türkiye genelinde 11.00'de kan bağış kampanyası başladı ve mesai bitimine kadar devam edecek. Bunun haricinde tüm vatandaşlarımızı da buraya kan vermeye davet ediyoruz. Bir kan bir can diyoruz"dedi.

ZÜLEYHA ARIMAN; KAN VER HAYAT KURTAR SLOGANI iLE YOLA ÇIKTIK..

AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı züleyha Arıman'da, 'bu hafta Kızılay Haftası. Kızılay Haftası kapsamında biz de 81 ilde AK Parti teşkilatı olarak sosyal işler başkanlığımızın bir etkinliğindir bu. eş zamanlı olarak 11.00'de  kan verme kampanyası başladı. Biliyorsunuz Kan vermek gerçekten çok önemlidir  Kan ver Hayat kurtar sloganı ile bugün tüm illerimiz ve Zonguldak'la birlikte akşam 18.00'e kadar sürecek bu kan bağışı etkinliğimiz. Tüm Zonguldak halkını bekliyoruz. İnşallah tüm teşkilatımız kan bağışlayacak. İnşallah fazla sayıda kan bağışında bulunacağız ve fazla sayıda Hayat kurtaracağız"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi