TFF İkinci Lig’de mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yönetimini  hafta başından itibaren  yoğun bir gündem bekliyor.
 Yeni sezon öncesinde   kongre yapmayı planlayan  yönetimin hafta içinde  toplantı   yaparak  kongre  tarihini  belirlemesi bekleniyor.
Maddi kaynak arayışlarını sürdüren Kırmızı-Lacivertli ekip bir sponsor ile anlaşarak bu sıkıntıyı biraz olsun aşmak istiyor. Eren Enerji ile  daha önce bu konuda yapılan görüşmelerin yeniden başlatılması için  şehrin Millet Vekilleri ve  ileri gelenlerini öncülük etmesi ve ara buluculuk yapmaları istenirken, bu konu bir an önce  halledilmek isteniyor. Tesis ve stadyum konusunda da  sorunlar yaşayan  yönetim, bu konuya kafa yorarken  gözüm üretilmesi için destek istiyor.
Zonguldak Kömürspor yönetimini bekleyen en büyük sıkıntı ise transfer meselesi olacak. Öncelikle iç  transferi düşünen  yönetim,  sözleşmesi biten oyuncular ile  yeniden masaya oturmak için  geçen sezondan kalan alacaklarını  ödemek için kaynak arıyor.
Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğu zaman Zonguldak Kömürspor yönetimi için yaz aylarının daha da sıcak geçmesi  kaçınılmaz bir gerçek gibi duruyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi