Deniz Kavraz isimli kişi Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına atandığını duyurdu.

Bir süre önce Ak Parti'den istifa ettiği öğrenilen Deniz Kavraz adlı kişinin kendisine telefonla Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına atandığı bilgisinin verildiğini açıklaması parti teşkilatlarında ve kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Deniz Kavraz adlı kişi, kendisine kimin telefon ettiğini, il başkanlığına atanması ile ilgili MYK kararı ve tebliğ yazısı bulunup bulunmadığını ise açıklamadı.

Parti tabanından büyük tepki

Öte yandan, Deniz Kavraz'ın telefonla Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına atandığını açıklamasının ardından, partinin Zonguldak il ve ilçe teşkilatlarından tepkiler yükselmeye başladı.

Zonguldak'ta, Büyük Birlik Partisi'ni karıştırmak ve zafiyete uğratmak isteyenler bulunduğuna dikkat çeken partililer, " İl Başkanımız Sayın Serdal Acar görevi başındadır. MYK kararı olmadan görevden alınma yazısı geçersizdir, hukuken hükümsüzür. Siyaset kurumunda telefonla atama diye birşey olmaz. İl Başkanlığına atandığını iddia eden kişi, kendisine kimin telefon ettiğini, il başkanlığına atandığına dair MYK kararı ve tebliğ yazısı bulunup bulunmadığını açıkmamak durumundadır" şeklinde konuştular.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi