Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 180. yıldönümü kapsamında Zonguldak'ta Jandarma personeli, kan bağışında bulundu.Valilik önünde İsmetpaşa Parkı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Jandarma personeli yoğun katılım gösterdi.Jandarma üzerinde "Kanun Ordusu 180 Yaşında" yazan pankart açarak günü ölümsüzleştirdiler.Kızılay Kan Merkezi Doktoru Kubilay Demir,Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 180. yıldönümü kapsamında bu kan bağışı kampanyasının düzenlendiğini belirterek Jandarma teşkilatına teşekkür etti. Dr.Kubilay Demir, yapılamayan tek ilacın kan olduğunu, kanın acil ve  sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan'a teşekkür ettiğini ifade etti.Kan bağış kampanyası akşama kadar devam etti.

Çaycuma İlçesinde Jandarma Komutanlığı teşkilatlarının 180'nci yıl dönümü nedeniyle kan bağışı ve ilik nakli için bağışta bulunacak. 
1839’dan bu yana milletine aşkla hizmet eden Jandarma teşkilatının 180’nci yıl dönümü sebebiyle 14 Haziran günü saat 11.30’da Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Atatürk heykeli önünde ilik nakli ve kan bağışı faaliyeti icra edecek. Yurt, Ulus ve Cumhuriyete Aşk ve Sadakatle bağlı Tevazu, Fedakarlık ve Feragat örneği kanun ordusu Jandarma 180 yaşını kutlayacak. 


Editör: Haber Merkezi