Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Kadın Kolları kongresini kazanan Zehra Sekme, CHP'nin yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu ve amaçlarının farklı yeni yüzler katmak olduğunu ifade etti.

Pazar günü yapılan kongreyi değerlendiren CHP Merkez İlçenin yeni Kadın Kolları Başkanı Zehra Sekme, "Pazar günü yapılan kadın ilçe kolları kongresinde 2 adayımız vardı.Selma Yıldırım ve ben. Güzel bir seçim oldu ve ben kazandım. Asıl kazanan ve kaybeden yoktur kazanan yine CHP oldu. Bu arkadaşımız ile hep beraber birlik beraberlik içerisinde yine beraber çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Mazbatayı ne zaman alacaksınız sorusunu cevaplayan Zehra Sekme, "Henüz yönetim kurulumuz kurulmadı yeni kurmaya başlayacağız ve ardındanda mazbatayı da alacağız"dedi.

Bundan sonraki yol haritasının Partiye yeni yüzler katılmak  olduğunu belirten Zehra Sekme, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni yüzlere ihtiyacı var. Çok güzel projelerimiz var ve çok çalışacağız ve istenilen seviyeye ulaştırmaya çalışacağız. Tabii ki her şeyi Zonguldak için olacak." dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi