Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu’da taksi şoförlüğü yapan, aynı zamanda kafe işleten şahıs, çalışanı ile çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına vurulan kazma...

KASTAMONU

Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

KASTAMONU

Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarında dolandırıcılık, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla gözaltına alınan 24 kişiden 10’u tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde 43 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 9 araç trafikten men edildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da hayata geçirilen proje ile özel bireyler ve aileleri serada üretim yaparak hem gelişimlerine katkı sağlayacak hem de maddi gelir...

KASTAMONU

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde girdiği evden yaklaşık 2 milyon TL değerinde altın, 6 bin 700 euro ve 100 bin TL çalan...

KASTAMONU

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu ile yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı.

KASTAMONU

Zonguldak dahil 5 ilde, kamuyu zarara soktuğu tespit edilen şahıslar hakim karşısına çıktı.

KASTAMONU

Kastamonu'da yaralı ve baygın halde bulunan baykuş, jandarma ekipleri arafından tedavi edilmek üzere veteriner kliniğine götürüldü.

KASTAMONU

İnşaat çukuruna düşerek mahsur kalan çakalı vatandaşlar kurtardı.

KASTAMONU

Kastamonu’da otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

KASTAMONU

Kastamonu’da otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi'nde meydana geldi.