Faruk bayraktaroğlu Haberleri

faruk bayraktaroğlu haberleri ve güncel faruk bayraktaroğlu gelişmeleri, faruk bayraktaroğlu ile ilgili tüm video, faruk bayraktaroğlu fotoğrafları ve faruk bayraktaroğlu haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta orman yangınlarına karşı 7/24 teyakkuzda bekleyen “Alev Avcıları", Alo 112’den gelecek yangın ihbarlarını değerlendirmek için bayramda da alarm durumunda...

DEVREK

Devrek Orman İşletme Müdürlüğü'nden tayini çıkan personeller için veda yemeği düzenlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak. Bartın Karabük ve bir kısmını içine alan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü sahası yüzde 67 ormanlaşma oranı ile birlikte Türkiye’de...

EREĞLİ

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, "Nerede ihtiyaç varsa biz oradayız" dedi.

GÜNCEL

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'e çalışmaları hakkında brifing verdi.

GÜNCEL

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve Orman İşletme Müdürlerini makamında kabul etti.

GÜNCEL

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve ekibi Ankara’da “Değişen İklim Koşullarında Türkiye’de Ormancılık Politikası Diyaloğu” toplantısına katıldı.

SİYASET

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu’nu ziyaret eden Kurucaşile Kaymakamı Selim Eser ormancılık faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

GÜNCEL

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu Karabük Valhisi Mustafa Yavuz'u makamında ziyaret etti. 

GÜNCEL

Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Şaban Bıyıklı ve Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu orman zararlılarıyla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, "16 milyon fidanı toprakla buluşturduk" dedi.